Gör din nästa cigarett din sista med dessa praktiska tips


Avsluta är svårt på grund av all stress och tryck du måste leva med dagligen. Den här artikeln kan hjälpa till att öka dina chanser att lyckas.

Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta röka är en process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

10 minuter

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka begäret efter en cigarett.

De tips som ges i den här artikeln ska ge dig verktyg och förtroende för att sluta röka. Använd det du har lärt dig här för att ge dig själv motivation, ta itu med frestelserna och berätta för cigaretter du är över dem!