Gör din nästa cigarett din sista med dessa praktiska tips


Rökning är en dödlig vana som negativt kommer att påverka någon som gör det och alla som råkar vara runt det. Cancer, hjärtsjukdom, emfysem – det här är bara några av de många hälsoproblem som har knutits till rökning. Folket runt dig kommer också att möta hälsoeffekter från inandning av begagnad rök. Detta visar bara hur viktigt att sluta är! Följande artikel listar flera idéer som kan hjälpa dig att sluta framgångsrikt.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

Låt din familj och vänner vara hemma om att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Gör en lista för dig själv.

10 minuter

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, prova fördröjningsmetoden först. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

Om du vill sluta måste du lära dig att sluta. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. Slutligen kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

TIPS! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. På detta sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

Överväg att belöna dig själv för viktiga milstolpar och planera dessa belöningar i förväg. Växla dina belöningar runt årsdagar för prestation, som att sluta i en vecka eller månad. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelsen.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom detta kan höja dina chanser att sluta röka. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begären blir dåliga.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Rökning är inte bara ohälsosam men också farlig. Det finns många hälsorisker i samband med rökning, såsom hjärtattacker, lungcancer och emfysem. Inandning av andras rök är också riskabelt, och rökning utgör ett hot mot någon nära dig. Genom att använda tipsen från ovanstående artikel hittar du framgång när du slutar röka.Source link