Gör din nästa cigarett din sista med dessa praktiska tips


Avsluta är svårt på grund av all stress och tryck du måste leva med dagligen. Lyckligtvis är det möjligt att övervinna denna känsla; Informationen i den här artikeln bör ge dig på väg att sluta.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla vägar du kan ge upp vanan. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Vad du än kan göra för att försena rökning kommer att hjälpa, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Siktmål

Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att gå ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Din läkare kommer också att kunna skriva en recept på medicinen för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Tips! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig själv från att röka ingår att delta i ett träningsprogram och anmäla sig till det lokala gym. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Tänk alltid på din motivation. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Oavsett, hitta ett visuellt sätt att motstå frestelse så att du inte längtar efter en cigarett.

När du försöker bryta din rökning, bör du undvika eventuella situationer som kan få dig att röka. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Med ditt kaffe i bilen eller undviker baren kan du kortsluta dina begär.

Gör ditt mål att röka inte ens en puff. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli till ett par dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Förstå att även en cigarett kan förstöra dina avslutande planer.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Färskvaror, frön och nötter bör vara lättillgängliga när du slutar cigaretter. Att konsumera hälsosamma, naturliga livsmedel som är låga i kalorier hjälper dig att sluta röka av flera anledningar. Först och främst har du något att snacka på din mun och dina händer när du vill röka. Att konsumera dessa livsmedel regelbundet kommer också att hjälpa till att hålla dig i att gå ner i vikt. Vitaminerna och näringsämnena kommer också att hjälpa dig att känna dig bra under återkallningsperioden.

När du känner att du förlorar din beslutsamhet och kommer att ge dig in efter begäret att röka, ring ett samtal till någon i din supportgrupp . Personen kan vara en vän, familjemedlem eller ens medarbetare. Se bara till att det är någon som lyssnar på dina känslor och svarar ärligt. Inte bara kommer detta att distrahera dig, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

När du fattar beslutet att sluta röka, få hjälp av din familj och dina vänner. Se till att alla som regelbundet är omkring dig är medvetna om att du tar detta väldigt viktiga steg. De kan uppmana dig och ge dig stöd, och det kan vara en stor hjälp för dig. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp och till och med kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Gör det klart att du behöver support men det hjälper inte om dom är dömande.

Håll reda på dina rökvanor. När är det mest sannolikt att du vill röka? Att veta vad dina triggers är kommer att hjälpa dig att komma fram till en plan för att undvika dem eller hantera dem framgångsrikt.

Sluta röka

Var noga med att äta hälsosamt. Vid försök att sluta röka, söker inte samtidigt viktminskning. Bibehålla en hälsosam, balanserad kost. En del undersökningar visar att rökare får en obehaglig smak i munnen efter att ha ätit mat som mejeriprodukter, grönsaker och frukt. Att äta dessa typer av mat kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Tips! En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsoförhållanden.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett mycket fördelaktigt sätt att förbättra risken att sluta röka. Rökningstopphjälpmedel som nikotingummi eller fläckar kan hjälpa dig att sluta röka utan att uppleva abstinenssymptom. Så småningom sänker du nivån ner till noll.

Efter det du har lärt dig, borde du vara mer självsäker och kunna sluta röka för gott. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link