Gör din nästa cigarett din sista med dessa praktiska tips


Rökning är en vana som är ohälsosam. Inte bara kommer denna vana att ge negativa konsekvenser för din hälsa, det kan också få negativ konsekvens för dem i närheten av dig. Rökning leder till emfysem, lungcancer och hjärtattacker. Den begagnade röken är också farlig. Av dessa skäl är det viktigt att du slutar omedelbart. Du kan hitta lite bra information för att komma igång med att sluta nu.

Sluta röka gradvis. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbelagd behandling. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser. Om även efter förseningen har du fortfarande en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person gör saker på egen väg. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Skapa din egen lista gör det här.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du är engagerad i kortvarigt slut, kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Syfte för åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

Rökning är inte bara ohälsosam, det är farligt. Några stora hälsorisker som röker orsakar är lungcancer, emfysem och hjärtinfarkt. Den begagnade rök som genereras är också ganska farlig och påverkar alla runt dig. Denna artikel kommer att ge dig tips som har gjort det möjligt för andra att lyckas sluta röka.Source link