Har du problem att sluta röka? Få hjälp här!


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig är det fortfarande svårt att slå missbruk. Om du vill sluta röka kanske du bara behöver ha ett bra tryck i rätt riktning. Följande tips hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Cigarettbegravningar

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Få hjälp av andra. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Överväg att gå med i en supportgrupp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika uppmaningen att röka.

Koncentrera på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Tänk på att sluta köpa flera år på denna planet istället för att ge upp något. Du kommer att hitta det lättare att uppnå positiva resultat, om du ser valet i det ljuset. Kom ihåg hur mycket värdefull det kommer att vara i ditt liv, och hur de förespråkarna överstiger vägarna. Detta håller dig på rätt spår och gör sluta verkar omedelbart viktigt.

Övning kan ersätta rökning. Inte bara en endorfiner med träningsfrihet, vilket förbättrar ditt humör, men det är också ett utmärkt sätt att tänka på dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

Att bli av med din rökning vana kan vara en svår process, men att veta effektiva tekniker kan göra din uppgift enklare. Genom att följa tipsen här borde du hitta det lättare att få fotfäste och gå vidare för att sluta röka för gott. Applicera de tips som anges här för att skydda hälsan hos dig och din familj.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.Source link