Har du problem att sluta röka? Få hjälp här!


Din make och barn har bett att du skulle sluta röka. Din läkare uppmanar dig att göra det också. Ditt försäkringsbolag slår även in genom att erbjuda dig rabatt för att sluta. Tiden är nu, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Denna metod att sluta har 95 procent framgångsrika. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har hittat framgångsnivå med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddade i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte gör det, fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att göra sluta, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Vägen till stopp är bara en process.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon kompletterar du försök med nikotinbytesprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla dina planer att sluta. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

TIPS! Prata med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme eller så innan du har din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att bara röka en del av din cigarett varje rökning.

Planera hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare blir vana vid belysning när något stressigt händer. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

För att öka din motivation att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Låt inte dig själv bli ett nummer!

Tips! Har personer som du vet att du kan lita på att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Nu är du väl rustad med den information du behöver för att sparka vanan för gott. Att skicka nikotinvanan kommer att förbättra kvaliteten på hela ditt liv. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link