Har du problem att sluta röka? Få hjälp här!


Du vet att du kommer att ha stor nytta av att sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en stor chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är väldigt beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Tala med en läkare om du vill sluta röka. Din familjläkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt röker.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.Source link