Har du problem att sluta röka? Få hjälpfull råd här!


Behovet av att röka kan vara ett krångel ibland. När du behöver en rök måste du släppa vad du gör och leta efter ett rökområde, vanligtvis utanför. Om du inte råkar ha dina vanliga tobaksprodukter, känner du dig inte till ditt vanliga jag. Om du äntligen har fått nog att röka, och vill sluta läs vidare. Denna artikel innehåller många tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bäst att väga dig själv. Med hjälp av dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Sluta röka gradvis. Försök aldrig att kyla kalkon.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process. Oroa dig inte för hur du ska klara till nästa månad eller året efter. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Älskade

TIPS! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka, och att tänka på cigaretterna. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. En hel del begär är ganska överväldigande. Du kan upptäcka att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

När du slutar röka, undvik alla triggare som är kopplade till din vana. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Få en annan distraktion då.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Fördröja rökstoppet i tio minuter, använd sedan din klokt klokt.

Minska rökning. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka endast en halv cigarett istället för en full cigarett.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Tänk alltid på din motivation. Till exempel kan du sätta meddelanden på dina väggar eller kylskåp. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och längtan senare.

TIPS! Kallkalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig längs vägen , saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter några av de nikotin som kroppen används för att få från att röka.

Om du är sjuk och trött på krävande cigaretter, är du på rätt väg att ge upp dem. De tips du läser här bör hjälpa dig på din resa till ett rökfritt liv. Använd de metoder du just har läst för att göra rökning till en vana i ditt förflutna.Source link