Har du problem att sluta röka? Få hjälpfull råd här!


Vissa tror att allt de måste göra för att sluta röka är att kasta bort alla sina tobaksvaror och lita på ren viljestyrka för att slå sina begär. Att lära dig mer om framgångsrika tekniker för att sluta kommer att göra ditt mål lättare att nå. Det finns otaliga metoder för att hjälpa dig att sluta röka.

Kan hypnos fungera för dig? Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! Att gå med i en bra supportgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som dig.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Gör en lista för dig själv.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Älskade

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Om du vill sparka din rökning vana, skaffa stöd av dina vänner och kära . Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, till exempel fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa borttagningen.

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIP! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du har lite ledigt tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Älskade

Tips! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Sluta röka inte bara för din hälsa, men också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Det betyder att du inte bara kommer att sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Efter ett tag borde du kunna sluta för allra sista gången.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner dig frestande.

Tips! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka att äta grönsaker och frukter istället för godis. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Var motiverad med påminnelser. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Oavsett, hitta ett visuellt sätt att motstå frestelsen så att du inte längtar efter en cigarett.

Efter att ha läst den här artikeln har du förhoppningsvis en bättre uppfattning om vad du kan göra för att hjälpa dig att sluta röka. Även om det kan ta ett tag och du fortfarande har begär för cigaretter, kommer tipsen ovan att hjälpa dig att sluta röka lättare.Source link