Har du problem att sluta röka? Få hjälpfull råd här!


Även om det finns otaliga människor som desperat vill sluta röka, blir många avskräckta och ger upp för lätt. Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de som skrivs i den här artikeln. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sparka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin har gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Försök aldrig att sluta med kall kalkon.

Tala med din läkare om att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.

Gör inte allt detta själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

Några rökare tycker om att skära tillbaka på att röka är en bra start. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod kan verka lite hård. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning, med tiden än människor som använder andra metoder.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det bra att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du röker för dig. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin. Drick kaffe medan du kör till jobbet och undvik baren för att minska begär, eftersom det kommer att finnas många rökare i detta område.

Tips! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. De människor som framgångsrikt kan sluta har vanligtvis gjort en solid plan och har mycket motivation att fortsätta. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.



Source link