Har du problem att sluta röka? Få hjälpfull råd här!


Alla vet de hälsorisker som tillskrivs rökning, men det är fortfarande mycket svårt att sluta röka. Om du försöker sluta röka kanske du bara behöver en knuff i rätt riktning. Fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i riktningen mot att inte röka.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Sluta röka

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Avsluta kan vara en lång process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång, påminna dig också om att om du kan komma igenom idag är det mycket lättare att komma igenom i morgon.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutin.

Nikotinutbyte

Överväg nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Det kan vara mycket svårt att sluta röka, men några bra råd kan göra så mycket lättare. Om du tar råd med denna artikel på allvar och tillämpar den med uthållig flit, kommer du förhoppningsvis att lyckas sluta röka, en gång för alla. Använd informationen som ingår här för att förbättra din hälsa och din familjs hälsa.Source link