Har du problem att sluta röka? Få hjälpfull råd här!


Även med de många negativa effekterna av rökning kommer de flesta att finna det mycket svårt att avbryta vanan. Om detta gäller dig, använd dessa tips för att hjälpa till att bryta sig fritt från tobak. Applicera de råd du anser är relevant för att hjälpa dig att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga saker på papper kan få en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att ta upp frågan skriftligen hjälper dig att se det tydligare.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Stödgrupper är universella, som du hittar finns det många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte är i rätt sinne eller de ger upp med sig. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

Försök inte göra det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Överväg att gå med i en supportgrupp. Ibland kan man prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Sluta röka

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en viktig kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Om ditt hem luktar av rök, rengör det noggrant. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädsel. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare används för att belysa när något stressigt händer. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Det är klokt att ha mer än bara en idé om din första idé inte verkar vara tillräckligt med hjälp.

Genom att ta del av de råd som har lämnats till dig här, är du ett steg närmare att få cigaretter ur ditt liv för gott. Du förtjänar att leva ditt liv utan cigaretter. Ge dig själv kraften att övervinna denna utmanande missbruk. Din hälsa kommer att förbättras, du mår bra och du kommer sluta lukta så illa!



Source link