Har du svårt att lämna rökning bakom? Prova dessa tips!


Det finns många fördelar som kommer att bero på att du slutar röka. Utöver hälsofördelarna kommer dina kläder luktar bättre, dina tänder blir vitare och dina fingrar kommer inte att ha de gula fläckarna, så använd tipsen nedan för att sluta lite lättare. Håll dessa tips i åtanke och använd dem när det behövs för att ge dig den extra hjälp du behöver för att bli en stolt icke-rökare.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Avsluta långsamt genom att minska antalet du röker över tiden. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika uppmaningen att röka.

Sluta röka

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Kom ihåg att när du vill sluta röka är den första veckan sannolikt den svåraste. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. När det är borta kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Medan de fortfarande är mycket riktiga och kan vara intensiva blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Försök träna när det är möjligt. Du kommer att upptäcka att din lungkapacitet förbättras snabbt efter att du slutat röka, så att du kan träna lättare. Att upprätthålla ett regelbundet schema med aktiviteter hjälper till att skydda mot besvärlig viktökning. Vidare producerar övning endorfiner som hjälper till att mildra något av det obehag som uppstår vid uttag.

Du vet säkert hur mycket sluta röka som kommer att gynna dig. Även dessa fördelar kanske inte räcker för att hålla dig motiverad, men de här tipsen ovan kan hjälpa till. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Snart ser du en stor förbättring i ditt liv när du inte längre röker.Source link