Har du svårt att lämna rökning bakom? Prova dessa tips!


Du måste vara ordentligt motiverad för att sluta röka. Du kommer att uppleva många fördelar med att ge upp denna vana. Några av dessa fördelar måste vara av motivation för dig, så att hålla en lista som är praktisk för de svåra tiderna är en stor hjälp. Till exempel sparkar vanan kommer att spara pengar, bevara ditt utseende och arbeta mot ett långt och hälsosamt liv med din familj. På grund av detta bör du lägga följande tips för att utnyttja dessa fördelar.

Om du absolut måste ha en cigarett, med hjälp av stalling taktik. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du sänker cigaretten i slutändan, har du åtminstone rökt en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp till hjälp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Kan hypnos fungera för dig? Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Se till att du tar processen en dag då. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Siktmål

TIPS! Fortsätt försiktigt dag för dag som du arbetar för att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Se till att du äter bra. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Försök maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

TIPS! När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. När ett lust slår ut, berätta själv att hålla på i bara tio minuter.

Att sluta kommer att bli svårt, men dina insatser kommer att vara värda det. Påminn dig om vad som motiverade dig att sluta i första hand, och du kan hjälpa till att få tillbaka lite av din styrka. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.Source link