Har du svårt att lämna rökning bakom? Prova dessa tips!


Folk kommer att klaga på hur tufft det är att sluta, men de flesta kände inte rätt sätt att göra det. Ju mer utbildning du får på teknikerna för att sluta, desto lättare blir hela situationen. Rådgivning som följer kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Fördröjningstaktik

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Tala med din läkare om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, till exempel bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Sluta röka

När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa utan din älskade också. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

Vid den här tiden borde du förstå hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. Så fort du upptäcker vilka metoder som är effektiva och vilka inte är, blir det enklare att sluta. Applicera råd från den här artikeln till ditt eget liv och veta att du kan lyckas i ditt försök att sluta röka.Source link