Har du svårt att lämna rökning bakom? Prova dessa tips!


Behovet av att röka kan vara ett problem ibland. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Om du verkligen är engagerad i att sluta med din tobaksvanor, läs vidare. Flera tips om att sluta erbjuds här.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan för att distrahera dig från önskan att rök. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Innan du börjar en träningsrutin, kontakta din läkare.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen när du bryter rökningens vana. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Klipp tillbaka innan du slutar. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Försök röka bara en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

När du planerar ditt slut, glöm inte att fakturera belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstiden.

Komma upp med nya planer för att hantera stress. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Du är mer benägna att inte röka, om du är planerad att göra en alternativ aktivitet. Kom upp med flera alternativ för stressavlastning så att du kan prova olika saker om det första på listan inte eliminerar lusten att röka.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Använd rådet i den här artikeln och bli av med rökningens vana.Source link