Har du svårt att lämna rökning bakom? Prova dessa tips!


Att sluta röka kan vara extremt svårt. Ingen metod fungerar för alla. Du måste undersöka och prova olika metoder för att hitta vad som fungerar för dig och din missbruk. Genom att ta de tips som anges nedan kan du göra lite lättare på dig själv.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Sluta röka

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Adoptera friskare vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumkvällen eller en kulturell utflykt.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. Sluta röka, och planera bara att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Så snart du tänds igen, sätt ett annat slutdatum. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

TIPS! Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Överväldiga inte dig själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; Bara sluta för idag.

Det absolut bästa rådet att hjälpa dig att sluta röka är att bara göra det. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Att sluta direkt kan tyckas vara svårt först. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Växla dina belöningar runt årsdagar för prestation, som att sluta i en vecka eller månad. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Detta ger dig lite extra motivation, och det kan bara hålla dig från att grotta och röka igen.

Den olyckliga sanningen är att sluta röka kan vara mycket svårt, och det finns ingen teknik som fungerar för alla. Trots svårigheten är det inte omöjligt att sluta. Framgång kan uppnås genom att använda en mängd olika tips, såsom de som anges i ovanstående artikel, tillsammans med stöd och motivation. Du kommer bli förvånad över resultatet när du provar dem.Source link