Har du svårt att lämna rökning bakom? Testa dessa tips!


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod att sluta har en framgångsgrad på 5 procent. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har funnit framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Till exempel, när du gör din första rökfria veckan, gå till en film. Efter en tobaksfri månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

Secondhand Smoke

Se till att du tar processen en dag då. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar röka, sänker du exponeringen för andrahandsrök. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla runt dig.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig i dina ansträngningar. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Sätt listan någonstans där du kommer att se den varje dag. Detta kommer att vara till hjälp när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Gör ditt bästa för att inte bli ett nummer!

Den första veckan är alltid den absolut svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de fysiska begären har passerat, kommer dina begär att vara mest psykologiska. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan triumfera i din nästa gång.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kan du se till att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Rökning kan vara den sak du med en form av stressavlastning. Om så är fallet måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad.

Sluta röka

När du försöker bryta din rökning vana, var noga med att undvika eventuella situationer som kan få dig att röka. Om du associerar med att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar kommer du förmodligen att behöva justera rutinen. Att ha ditt kaffe på jobbet, eller undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukar vara associerade med rökning.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Omkring tjugo procent av amerikanerna dör av rökrelaterade orsaker.

När du håller på med att sluta röka, äta mycket nötter, grönsaker, grönsaker och frukt. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka av många skäl. För en sak kan du äta frukt och grönsaker så att du kan göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta denna typ av diet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Som du har lärt dig från den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker dig själv. Det viktiga är att förbli bestämd och följ de planer du själv har. Om du kan göra detta och genomföra de tips som finns här bör du kunna sluta röka permanent på kort tid.

Denna information fungerade som en bra handledning angående Array. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Nu kan du lägga de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.