Hemligheter att sluta röka och sparka din vana


Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som de som skrivs i den här artikeln. Följ dessa strategier, och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du föreställde dig.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en 95% chans att göra denna metod. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Sluta röka

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig sedan positiva affirmationer. När du vaknar från den här transen kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket ger dig större chans att lyckas.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta hjälper till att kontrollera din viktökning som du kan uppleva.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de du älskar.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett helt och hållet för att skära på din rökning.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

TIPS! När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa, utan också dina älskade. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsoförhållanden.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara göra det. Det bästa sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Försök bara att sluta och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Hitta support genom att ansluta till blanketter och meddelandekort. Det finns många olika webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina tekniker för att sluta med andra.

Planera för hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare har vana att tända upp en annan cigarett. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.Source link