Hemligheter att sluta röka och sparka din vana


Även om de negativa effekterna av nikotinberoende har blivit väl dokumenterade, är det fortfarande svårt för många att avstå från vanan. Om detta gäller dig kan informationen som presenteras här vara till nytta. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. Det kan få cigaretter att verka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta.

Sluta röka

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Detta kommer att ge dig lite extra motivation, och det kan bara hindra dig från att grotta och röka igen.

Tips! Om du vill sluta röka måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta . Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Dessa förslag kommer att ge dig en bra start mot att få cigaretterna ur ditt liv. Du behöver inte låta ditt liv dikteras av cigaretter. Ge dig själv tillåtelse att sluta. Varje dag kommer du att känna belöningen för bättre hälsa och bättre välbefinnande när du slutar röka.Source link