Hur du kan ge upp att röka för gott


Även om du är mycket väl bekant med de faror som cigarettrökning kan ge, blir det inte lättare att sluta. Om du är en rökare som vill sluta, kan det vara att du behöver en enkel nudge. Rådgivningen nedan hjälper dig att sluta röka.

Att skriva något ner kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången och kan sluta göra det lättare.

Dessa personer kommer att erbjuda dig vägledning, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Stödgrupper finns på många ställen, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Avsluta är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har en unikhet om hur de får saker och mål. Du måste göra vad som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera ditt system och undvika onödig viktökning.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du är kommer att gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att hjälpa dig under din resa.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Prova en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en tid för att minska rökning.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på en stor väg om din hälsa minskade väsentligt på grund av det här farlig vana. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Gör ditt bästa inte en statistik.

Tips! Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när du slutar röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättras när du slutar.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta kommer att ge dig på rätt spår och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Utöva frisläppningar endorfiner, naturligt höga är mycket effektiv för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

Rådgivande kan hjälper dig att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig orsak till din rökning vana. När du handskas med problemet är det svårt att röka.

TIPS! Några rökare tycker att det går bra att röka på att röka är en bra start. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Låt alla veta att du vill sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du borde också tänka på att gå med i en rökavbrottskoncern eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Många som försöker sluta röka bär hårt godis eller tandkött med dem. Elektroniska cigaretter ger också snabb lindring.

Ta reda på dina vanor när det gäller belysning. När är det troligt att du vill röka?

TIPS! När du planerar ditt slut måste du inte glömma att belönas för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare.

Med några enkla tekniker i din arsenal vinner du kriget mot rökning. Avsluta blir mer hanterbart bara genom att använda det du har lärt dig här. Använd de tips du just läste för att skydda dig själv och din familj från rökrelaterade sjukdomar.

Blåa widgets kan lätt förstås om du har rätt information. Din kunskap om Array kommer troligen att vara till nytta mer än en gång i ditt liv. Lär dig av alla råd som delas här. Ta de tekniker du har lärt dig från den här artikeln till hjälp med din.Source link