Hur du kan ge upp att röka för gott


Avsluta är möjligt om du har en positiv attityd och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de som skrivs i den här artikeln. Följ detta råd, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och vägledning för att sluta. Stödgrupper finns i rekreationscentra, även på internet, eller kyrkor lokalt.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att sluta rökning.Detta kommer att förhindra den karaktäristiska viktökning som följer med att sluta.

Om du röker alltid när du pratar i telefon, slut på en måltid eller kör, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem . Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att få dig på väg att sluta röka.

TIPS ! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta just nu. Det bästa sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Sluta bara – och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om du är en inomhusrökare, se till att du rengör huset noggrant, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra ditt hem luktigt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Skriv in listan på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag. Det här kan bara hjälpa dig att ge dig styrka under svaghetstimmar.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Dessutom ökar träningen stress och ångest.

Planera hur du kan hantera stress. Många rökare används för att belysas när de stressas. Håll en reservplan om den första tanken inte fungerar.

Den första veckan efter att du slutat röka är det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. När din kropp sköljer nikotin kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Rökning kan vara den sak du gör i stressstunder. Om du gör det är det dags att hitta alternativa metoder för avkoppling och stressavlastning.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av förändringar i metabolism som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Diskutera droger med läkare. Det finns flera produkter tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Be en rekommendation för att hjälpa dig att sluta.

Sluta röka

TIPS! Be din läkare om hjälp att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kan få på egen hand.

När du försöker sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frön och nötter. Att äta lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka på många sätt. För att ha munnen och händerna att ständigt göra någonting kan ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också bidra till att minska viktökning. Vitaminerna och näringsämnena kan också förbättra obehagarna vid tillbakadragandet.

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste orsaker, du måste sluta röka. När du känner din beslutsamhet falter, upprepa dina skäl för att sluta till dig själv tills ditt begär har passerat. Detta är ett kraftfullt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare för dig.

Använd sunt förnuft när du äter. Försök inte gå ner i vikt mitt i sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår.

När du bestämmer dig för att sluta, måste du bestämma dig för att inte ge upp. De flesta som lyckades sluta har gjort flera gånger innan de slutligen lyckades. Om du har ett nackdel, avgöra varför nedslaget inträffade, plocka upp dig själv och kom tillbaka på din rökfria plan.

Byt ut din rökning vana med övningar. När din kropp läker av den skada du har gjort när du rökt, börjar du se resultaten eftersom du börjar få mer energi och större träning. När du tränar kommer du att vara mindre benägen att skada dina framsteg genom att röka en cigarett.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att prata för alla utom dig själv lyckas inte.

TIPS! Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättras när du slutar.

När du känner för att röka, sug på en lollipop istället. Lollipoppinnen upptar din hand där du vanligtvis skulle hålla en cigarett. Den runda delen kommer att hålla din mun upptagen.

Medan de flesta rökare, vad ska man sluta röka, misslyckas de flesta av dem. De människor som lyckas i sitt slut är de som går in i kampen väl förberedd och extremt motiverad. De råd som fanns i den här artikeln hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.

Med stor lycka har det här stycket fått stor inblick i Array. Fortsätt lära dig och fler dörrar är säkert öppna för dig. Denna kunskap kommer så småningom att hjälpa dig att bli professionell med ämnet.Source link