Hur du kan ge upp röka för gott


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men ofta använder människor inte rätt strategier att sluta. Som med något ämne, ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det. Följande tips gör det möjligt för alla att ha rätt verktyg för att bekämpa rökning.

Att skriva ner det kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och vägledning för att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, rekreationscenter, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på promenad eller göra en juicejuice.

Få en god natts sömn varje natt om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka ditt system och undvika onödig viktökning.

Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, slutet på en måltid eller körning, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig ständigt av orsakerna som gör det viktigt för dig att sluta.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Avsluta kommer att göra både dig och dina nära och kära.

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Överväg att använda ett nytt märke när du tänker att sluta röka. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra det sätt du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som får dig att tänka dig att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kan börja processen med ett rökfritt liv. Försök vänta minst en timme innan du röker din första morgoncigarett. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på rökning.

Tips! Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation.

De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. När du slutar försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Försök att hålla längre varje gång, som du lär dig längs vägen.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där det ofta kommer att få ögat. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig styrka under svaghetstiden.

Planera hur du kan hantera stress. Många rökare blir vana vid rökning när det händer något stressigt. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

TIPS! Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de möter ett stressigt ögonblick.

Det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, men det kan störa hela din strategi och sätta dig tillbaka länge. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Rökning har förmodligen varit något du använde som hjälp för att komma igenom stressiga situationer. Om du har gjort det måste du upptäcka någon annan metod att koppla av när du känner dig stressad.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära runt hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa andra upplever lindring med elektroniska för att hjälpa dem att sluta röka.

TIPS! Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan undvika dem. Ändra din rutin om det alltid involverat en rök.

Sluta röka

Nu när du förstår hur viktigt det är att lära dig så mycket du kan när du planerar att sluta röka, hoppas jag att den här artikeln har hjälpt dig i din strävan efter kunskap. Det blir enkelt att sluta när du förstår vad som fungerar. Applicera råd från denna artikel till ditt eget liv och vet att du kan lyckas i ditt arbete för att sluta röka.

Massor av folk vill förstå ämnet för Array men vet inte vart man ska börja. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link