Hur du kan ge upp röka för gott


Goda avsikter att sluta röka, går aldrig någonstans, om de inte kombineras med handling. Försök läsa dessa tips för att försöka sluta röka tidigare istället för senare. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Klipp tillbaka innan du avslutar. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Undvik att röka när du först vaknar. När du försöker sparka vanan kan det vara bra att låta dig skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. En gång stannar det, så var bara tålmodig.

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Avsluta är en process.

Gör ett löfte att aldrig ta en ny puff igen. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli till ett par dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Fatta risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste hantera den situationen.

Du kommer att känna dig mer optimistisk om resten av ditt liv, för du förstår att du kan sluta röka och leva en hälsosam livsstil genom de kommande åren. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.