Hur du kan ge upp röker för gott


De flesta som röker vill sluta, och det finns gott om människor som röker. Inte en person har någonsin lett ett hälsosammare eller säkrare liv på grund av att röka. det leder bara till skada. Så läs igenom den här artikeln och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

övningsrutin

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

TIPS! Du kanske vill prova nikotiners ersättningsterapi. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Nu när du har läst den här artikeln har du förhoppningsvis fått en inblick i vad du behöver göra för att sparka din rökning vana för gott. Tänk bara på att du måste vara stark och lägga tonvikten på att vara frisk för dig själv och för de människor du älskar. Använd tipsen här för att slutligen hjälpa dig att sluta.Source link