Hur du kan sluta röka för gott


Motivation är nyckelfaktorn när det gäller att sluta röka. Du kommer att uppleva många fördelar med att sluta. En av dem kommer att vara tillräcklig för att motivera dig när det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Nedanstående förslag hjälper dig att hitta framgång i din beroende av tobak.

Om du känner att du absolut måste röka, prova fördröjningsmetoden först. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske konstatera att du lyckas besegra begäret trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudplåster. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du klipper ur den djupa transen, kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att förmedla människor nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver. Detta kan eventuellt vara det tryck som hjälper dig att hålla dig Spåra mot din rökningstopp.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

TIPS! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och alla runt dig hälsosammare.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka på att sluta röka. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig att sparka dina ansträngningar att sluta.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av dess biverkningar av stress. Få lite träning när du längtar efter cravings, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, som att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Tips! Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnade rök.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan sedan stödja dig för att fortsätta med dina ansträngningar. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att öka din chans att slutligen vara rökfri för livet.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Tips! Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning.

De första sju dagarna är absolut absoluta. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När du eliminerar nikotin från din kropp, förvänta dig att uppleva mestadels psykologiska cravings. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att börja förbättra och du börjar börja träna lättare. Regelbunden motion kommer också att hjälpa dig att hålla din kroppsviktökning. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings till viss del.

Om du röker hemma, städa din plats noga, så det luktar inte av rök. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kanske har. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

TIPS! Sök support online. En snabb sökning kommer att visa upp ett överväldigande antal webbplatser för personer som vill sluta röka.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även genom dina svåraste tider, för att sluta röka. Påminn dig om vad som motiverade dig att sluta i första hand, och du kan hjälpa till att få tillbaka lite av din styrka. Tänk på den här artikelns stora råd för att hjälpa dig att sluta med den dåliga vanan att röka för gott.