Hur du kan sluta röka för gott


Många vill sluta, men få lyckas faktiskt. Därför bör du läsa de tips som anges i följande artikel så att du kan bevittna hur du slutar röka så snart som möjligt. Applicera kunskapen i den här artikeln för att hjälpa dig att permanent sluta röka vanan.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Sluta röka gradvis. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med supportgrupper och andra resurser du kan använda.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Du borde vara optimistisk för resten av ditt liv, för du har nu den kunskap du behöver för att sluta röka så att du kan leva ett längre och hälsosammare liv. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!Source link