Hur du kan sluta röka för gott


Vetenskap har visat att nikotin som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Detta gör att lärandet att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Maximera dina chanser till framgång, gå in i processen välbeväpnad med information om hur du slutar.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Kan hypnos fungera för dig? Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka.