Hur du kan sluta röka för gott


De flesta rökare skulle vilja sluta, men de blir avskräckta utan att ens ge sig en chans. Avsluta är möjligt om du har en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som i artikeln nedan. Om du använder dessa tips kommer du snart att lyckas sluta röka.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Varje person uppnår sina mål olika. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning är ett bra sätt att lindra stress. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

Sluta röka

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Din kropp kommer sannolikt längta efter mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Som du kan se önskar många att de kan sparka vanan, men misslyckas utan rätt verktyg. De flesta människor som framgångsrikt slutar sin beroende av cigaretter har en solid plan och konstanta motivationsfaktorer som fungerar för dem. Från de tekniker som har givits till dig i den här artikeln kan du förbereda din egen kampplan så att du kan lyckas en gång för alla.Source link