Hur kan du sluta röka för gott


Motivation är den viktigaste faktorn när det gäller att sluta röka. Att sluta röka ger en mängd fördelar. En av dem är tillräcklig för att motivera dig när det blir tufft. Du kan förbättra din hälsa och se bättre ut genom att sluta röka. Du sparar också pengar, sänker din risk för rökning-relaterade sjukdomar. Du skyddar också din familj. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Kallkalkon kanske inte är det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om inte, upprepa det här steget så ofta som behövs.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel för att hjälpa till med att minska uttagningen.

När du försöker sluta röka måste du undvika de speciella utlösare som får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Tips! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Innan du slutar röka, kunna fortsätta att förbinda sig för att sluta för gott. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Du kan ge dig motivation genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Om du är fullt medveten om alla motivationsfaktorer och bakomliggande drivsystem bakom ditt beslut, blir det lättare att fortsätta. Ta ovanstående råd till hjärtat, och det hjälper dig att hitta styrkan till soldaten på.Source link