Hur kan du sluta röka för gott


Det finns få rökare som inte vet att de ska sluta röka. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare anmärker på hur mycket de röker för att förbättra sin hälsa. Folk som aldrig rökt förstår inte hur svårt sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Rådgivningen hjälper dig att sluta.

Att lägga ner något på skrivbordet hjälper dig att se det tydligare. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, gemenskapskollegier eller gemenskapskollegiet.

Se till att du slutar en dag i taget. Att ge upp nikotin är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Se till att du får en riklig mängd vila när du försöker sluta röka. För de flesta ökar cigarettbegäran under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Tips! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är inte lätt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat med händerna, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

När du försöker sluta röka måste du hålla sig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

TIPS! Gör inte det själv. Hjälp hjälp av dina vänner och familj.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökstopp, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte tillåt dig att bli ett tal!

Tala med din läkare om att sluta rökahjälpmedel som är bra för att sluta. Det har skett mycket framsteg inom rökningstoppet. Fråga din läkare vad de rekommenderar för att hjälpa dig att sluta.

Om du känner att du håller på att knäcka, ring ditt supportsystem. Den tid du tar för att ringa kommer att ge dig en distraktion, och du kommer må bra att veta att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backupplan för när Kraven sparkar in, eller trycket lägger till. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla kära som du har. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det finns ibland känslomässiga skäl som gör att du vill röka. När du har tagit upp problemet är det svårt att röka.

Ta dina nära och kära in när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Låt alla veta att du försöker sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka på att gå med i en rökningstoppande grupp eller prova kognitiv beteendeterapi som hjälper dig att sluta.

Sluta röka

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Sluta bara – och börja inte igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

TIPS! Många människor tycker om stöd från onlinemiljöer och diskussionsforum. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka.

Icke-rökare kan helt enkelt inte förstå varför du kanske vill röka när alla hälsokostnader beräknas. Inte heller kommer en nonsmoker någonsin att förstå hur tufft det är att sluta. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Använd de idéer som nämns här till ditt liv för att hjälpa dig att sluta röka.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link