Hur kan du sluta röka för gott


Många tror misstänkt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlitar sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras missbruk. Medan detta verkligen hjälper, behöver det inte vara så svårt. Det finns otaliga metoder för att hjälpa dig att sluta röka.

Att utveckla en ärlig lista över rökare och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Tips! För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Deep Trance

Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du klipper ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Samla stöd från alla som du älskar. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

TIPS! Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Förhoppningsvis, med informationen i den här artikeln kommer du att bli bättre informerad om de åtgärder du kan vidta för att sluta röka. Det är orealistiskt att anta att du aldrig kommer att vilja röka igen; De tips du har lärt dig här kan dock hjälpa dig att få en enklare tid att sluta.Source link