Hur kan du sluta röka för gott


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Följ dessa tips och sluta bli enkelt.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det du behöver för att hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Träningsrutin

Börja träna rutiner eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Innan du börjar en träningsrutin, kontakta din läkare.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Sluta röka

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Denna metod är notoriskt utmanande. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

Tänk på hur du hanterar stress i ditt liv i förväg. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Har en reservplan om den första planen inte fungerar.

TIPS! Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna dig irriterad, deprimerad eller rastlös.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men många ser inte själva göra det. De människor som lyckas i sitt slut är de som går in i kampen väl förberedd och extremt motiverad. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.Source link