Hur kan du sluta röka för gott


Alla rökare som vill sluta har goda avsikter för att sluta. Men de flesta följer aldrig med dem. Försök läsa dessa tips för att försöka sluta röka tidigare istället för senare. Applicera sedan allt som du vet i ditt vardag, så att du kan sluta för resten av ditt liv.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas med mycket större sannolikhet.

TIPS! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista med alla fördelarna och nackdelarna kommer att föra dig. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Nikotiners ersättningsterapi

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. De konstanta begären kan överväldiga dig. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Du vill dock inte använda de här produkterna om du fortfarande röker.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Gör en studie av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina utlösare. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Älskade Ones

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka nu gör dig och alla omkring dig friskare.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du överväger att sluta röka. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök inte mer av dem eller andas dem olika.

TIPS! När du känner dig för en cigarett ställer du in en viss tid så att du får vänta dig. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Ta den kunskap du har fått här, och gör positiva steg mot att sluta.Source link