Hur kasta de cigaretterna borta för gott


Såsom är välkänt i vetenskapsverdenen är nikotin i tobak en mycket beroendeframkallande substans. Som ett resultat kan ge upp nikotinrika cigaretter extremt svårt. Se till att du har solid information om det bästa sättet att gå vidare så att du har en stor chans att nå ditt mål.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Support Group

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. För att hitta en stödgrupp nära dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla de rökfria dagarna kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

TIP! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en svår process, och det är viktigt att få stöd från dina vänner och familj.

Nikotinutbyte

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa bearbeta. Dessa innefattar tuggummi och fläckar.

Tänk på att använda nikotinsättning alternativ när du slutar röka. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i din avslutande insats. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Sätt listan i din telefon eller på ditt kylskåp så att du påminns om belöningen varje dag. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra bit av motivation du behöver när du känner dig svag.

TIPS! Det första steget i något program för att sluta röka gör åtagandet att se det igenom. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den medvetna tankegången.

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Försök ändra tempo om du brukar ha den första cigaretten på morgonen med kaffe eller med cocktails i slutet av arbetsdagen. Att ha kaffe i din bil eller stanna kvar i rökiga barer kan ersätta ditt begär.

Att sluta röka är en av de hårdare vanorna att bryta på grund av den mycket beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Avsluta är både fysiskt och psykiskt krävande. De förslag du just har läst kan hjälpa dig på din resa. Med hjälp av dessa bra tips, i kombination med din egen önskan om framgång, kan du äntligen sluta röka för gott.Source link