Hur kasta de cigaretterna borta för gott


Din familj önskar att du slutar röka. Din läkare pressar dig troligen också att sluta. Ditt försäkringsbolag kommer också att erbjuda dig rabatt för att sluta. Så, varför rökning du fortfarande? Läs tipsen i den här artikeln för att hitta en metod som fungerar för dig och sluta röka för gott.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Försök aldrig att sluta kall kalkon.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan ofta vara överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Se till att inte inkorporera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Prova att röka bara en halv cigarett istället för en full cigarett.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Skriv in denna belöningslista där det ofta kommer att få ögat. När du känner dig svag, använd den för att hålla dig på rätt spår.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter som väl. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Håll din motivation för att sluta tänka hela tiden. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Men du bestämmer dig för att göra det, det hjälper dig att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

Nu när du har denna information kan du sluta röka för gott. Att sluta röka kommer att göra dig lyckligare och friskare, och det kommer att hjälpa till att förlänga ditt liv. Använd de pengar du sparar för att behandla dig själv och din familj till något speciellt.Source link