Hur kasta de cigaretterna borta för gott


Många människor har fortfarande svårt när de vill sluta röka, även om de vet allt om de negativa effekter som nikotinberoende har på dem. Om du känner så här följer du tipsen i den här artikeln. Välj de tips som bäst passar dig och din livsstil och sätt dem till omedelbar användning.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan cigaretter inte tycka så tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Överväg att gå med i en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta också.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt om du rökt inomhus. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. På det här sättet kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

Tips! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag.

Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Att ha ditt kaffe på jobbet eller att undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukade vara associerade med rökning.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle påverkas om du skulle bli sjuk eftersom den vana i ditt sinne. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Bli inte en statistik.

Börja träna så fort du slutar röka. När du slutar röka, märker du omedelbart en förbättring av lunghälsan och ökad andningsförmåga, så att du kan träna lättare. Regelbunden aktivitet kommer också att bidra till att avvärja en viss sannolik viktökning. Endorfiner från träning kan till och med hjälpa till med nikotinuttag.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

Gör slut på en gåva för dig själv. Titta aldrig på det som en förlust eller en börda. Om du anser att du slutar optimistiskt har du bättre chans att fortsätta fokusera på ditt mål och uppnå det snabbare. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Upprepa dessa idéer till dig själv hjälper dig att behålla din motivation och engagemang.

Eliminera alla rökpåminnelser från ditt liv, och det kan hjälpa dig att sluta lättare. Kasta bort alla tändare, askkoppar och andra rökvaror i ditt hus. Avlägsna stanken av rök i ditt hus genom att rengöra alla kläder som innehåller röklukten. Genom att göra detta kommer du att eliminera lukten som kan ge dig begär.

Stopp beroende på en cigarett som hjälper dig att klara av stress, men det kan vara en lång tid vana. Om så är fallet måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling. Meditation, andningstekniker eller yoga kan vara effektiva för att lugna och refokusera dina tankar.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Be din läkare om råd om några recept som kan hjälpa dig att sluta. Sammantaget har det varit massor av nya och innovativa sätt att hjälpa människor att sluta röka. Nikotinersättningsterapi och läkemedelsmedicinering kan hjälpa till att mildra några av de besvärliga effekterna av uttag. Konsultera din läkare och se om de kan peka dig i riktning mot en produkt som kan hjälpa dig att sparka vanan för alltid.

Om du upplever en episod av begär, prova en djup andningsträning. Använd den tiden för att fokusera på orsakerna som du valde att sluta. Det kommer också att driva syre i dina lungor, vilket kan få dig att känna dig uppdaterad. Dessa andningstekniker är lätta att lära sig, och du kan göra dem var som helst.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Du förtjänar frihet från nikotin och tobak. Ge dig själv chansen att bli av med denna vana. Din hälsa kommer att förbättras, du mår bra och du kommer sluta lukta så illa!Source link