Hur kasta de cigaretterna borta för gott


Idag har samhället blivit riktigt medveten om de negativa effekter som rökning har på hälsan, men det gör det inte lättare för vissa människor att sluta. Om du vill sluta röka kanske du bara behöver ha ett bra tryck i rätt riktning. Följande tips hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

TIPS! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

TIPS! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och registrera dig för lokalt gym. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Om du gör en plan och har strategier på plats, kan du bättre undvika att röka. Det är klokt att ha mer än bara en idé om din första idé inte verkar vara tillräcklig.

Tips! Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Gör lite motion. Du kommer att kunna andas bättre nästan omedelbart efter att du slutat, så träning kommer inte vara så svårt som det har varit tidigare. Regelbunden träning kommer också att förhindra viktökning. Endorfinerna från ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av när du drar ur nikotin.

Håll alltid en positiv attityd när du försöker sluta röka. Även strategier som är extremt ljuvliga och börjat med stor beslutsamhet uppnår inte alltid det önskade resultatet. Identifiera var du gick fel så att du kan lära dig från det ögonblicket till nästa gång. Du kan triumfas nästa gång på grund av det du lärde dig den här gången.

Fråga din läkare om de rekommenderar att du subventionerar ditt avslutande arbete med medicinering. Dra fördel av de olika typerna av läkemedel och förfaranden som finns tillgängliga för att sluta röka. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig när du slutar röka. Det finns allt från droger som minskar abstinenssymptom på nikotinbytebehandlingar för att avvänja dig långsamt. Fråga din läkare om en rekommendation för att hjälpa dig att sluta röka en gång för alla.

Sluta röka

Att sluta röka kan vara mycket svårt, men att veta mycket effektiva strategier kan göra det mycket lättare för dig. Genom att noggrant följa dessa tips är dina chanser att lyckas mycket bra och du kommer snart sluta röka för alltid. Använd dessa förslag för att hjälpa dig att slutligen begå sig att sluta röka för din egen hälsa såväl som hälsan hos dem runt dig.Source link