Hur kasta de cigaretterna borta för gott


Såsom är välkänt i vetenskapsverdenen är nikotin i tobak en mycket beroendeframkallande substans. Detta är huvudorsaken till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka. Ta reda på så mycket som möjligt om att sluta så att du har rätt verktyg på din sida.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla i tid innan du tänder upp. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Alla använder olika metoder för att göra saker. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan kontrollera begär.

Tips! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sparka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin har gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i åtanke.

Sluta röka

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter . Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Det är svårt att sluta röka på grund av den beroendeframkallande nikotin som finns i cigaretter. Att säga nej till cigaretter är ofta en riktig utmaning, i fysisk och känslomässig bemärkelse. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Genom att använda denna användbara råd kan du uppnå ditt mål att sluta röka.Source link