Hur kasta de cigaretterna borta för gott


Många människor kommer att erkänna att sluta röka är en av de svåraste sakerna att göra. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för alla. Du kommer förmodligen att behöva göra lite forskning och experiment tills du hittar de tekniker som fungerar för dig. Nedanstående tips kan hjälpa dig att sluta med framgång.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortfarande väljer att röka, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan ge dig behåll på rak och smal.

Övning är också ett bra sätt att lindra stressavlastaren. Om du inte övar normalt, börja sedan med en gång promenad. Du bör diskutera dina intentioner med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att bidra till att minska alla viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i ditt arbete för att sluta röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att de är dömliga. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, du kommer förmodligen inte att vara bäst av stämningar och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en svår process, och du behöver stöd för att lyckas.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinersättningsprodukter som tuggummi eller fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagande att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan leda till många stora hälsokomplikationer. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka ger fördelar för dig och de som är friskare.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Alltid kom ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta sig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Många människor brukar misslyckas att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig lätt.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan hjälpa dig att börja på väg för att sluta röka.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutligen slutar. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Om du är en inomhusrökare, inne i ditt hus, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På det här sättet och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Tips! Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör.

Det är ett faktum att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot som fungerar för alla typer av rökare. Men det är fortfarande möjligt, och även troligt, att du kan hitta ett sätt. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Med uthållighet och viljestyrke kan du förhoppningsvis slutligen sluta!

Ett antal personer vill lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska se. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link