Hur kasta de cigaretterna borta för gott


I den här tiden känner alla nackdelarna med att röka, men årligen tar miljoner miljoner cigaretter för första gången. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Denna artikel är avsedd för personer som verkligen vill sluta.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Oavsett vilken metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

Inse att du kommer att uppleva tider av stress, så gör en specifik plan för att motverka detta. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om man inte arbetar.

Tips! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är förknippad med att sluta.

För bästa resultat, byt ut din cigarettvanan med en ny träningslek eller fysisk aktivitet. När du tränar, slipper din kropp många endorfiner, vilket i sin tur gör ditt humör gå upp. Även när du tränar, är din kropp distraherad från att ha en cigarett. Dessutom kommer aktiviteten att göra dig mindre sannolikt att gå upp i vikt när du slutar röka.

Du borde nu veta att sluta röka handlar om din självtillämpning. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Gör ett ärligt försök med hjälp av de råd du har läst här, och du kanske slutar röka för gott.Source link