Hur kasta de cigaretterna borta för gott


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de borde sluta. Har du någonsin hört en rökare som påpekade hur hälsosam och näringsrik deras vana var? Folk som aldrig har rökt förstår inte hur svårt att sluta, men ex-rökare har levt resan. Följande råd hjälper dig med några av sina beprövade tips.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Alla har sina mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vad som är bäst för dig. Skapa din egen personliga lista gör det här.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Avsluta är en process.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka av dig själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta .

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du annars inte har tillgång till.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, lära sig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite tid, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, spela spel, så du tänker inte på att röka.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

TIPS! Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra en annan märkesbrytare. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som hjälper dig att komma igång på din avslutningsresa.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder systemet på plats. Detta ökar din chans att äntligen vara rökfri för livet.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta hjälper dig att komma igång på din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme eller så innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka en halv cigarett helt och hållet för att skära ner på rökning.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Tips! När du funderar på att sluta röka, gör en tid för att se din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till.

Planera hur man hanterar stressiga tider. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Regular Exercise

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden träning kommer också att förhindra vikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

TIPS! Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig lös i dina försök att sluta röka.

De som inte röker kan tycka att det är mycket svårt att förstå hur en rökare kan fortsätta sin vana trots tydliga hälsorisker. Ingen nonsmoker kommer att kunna samla djupet på vad slutar innebära. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Använd deras idéer för att hjälpa dig att sluta röka.

Massor av folk vill förstå ämnet för Array men vet inte vart man ska börja. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.