Hur man kan ge upp röka för gott


Alla förstår nu de hälsorisker som uppstår vid rökning, men stopp kan fortfarande vara extremt svårt. Om du vill sluta kan det vara att du behöver en enkel nudge. Denna artikel innehåller flera användbara tips för att sluta röka.

Sluta röka

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen lista gör det här.Source link