Hur man slänger de cigaretterna borta för gott


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men följer aldrig dessa intentioner. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Applicera kunskapen i den här artikeln för att hjälpa dig att kunna sluta röka vanligtvis.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka kan vara väldigt svårt, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar.

Nikotinutbyte

TIPS! När du känner trängsel för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Överväga terapi av nikotinbyte. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinutbytessystem hjälper till med dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna som gör det viktigt för dig att sluta.

Du bör inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Ta dig till exempel en film efter en vecka att vara rökfri. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de du älskar mer hälsosam.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet.

Hitta support via olika onlinefora eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns några webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara bra att jämföra vissa tekniker med andra.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en väldigt svår tid att lyckas först. Du kanske kan lyckas med en större triumf på vägen.

Rökning kan vara det som individer vänder sig till i tider av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet måste du upptäcka någon annan metod att koppla av när du känner dig stressad.

En av de bästa metoderna för att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig ur nikotin.

När du försöker bryta rökningens vana äter du massor av nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka på många sätt. För att ha denna mat att ockupera din mun och händer kan ersätta rökning rörelsen du ofta kommer att göra. Att äta denna typ av regelbunden bas kan också minimera den vikt du kan få. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner under uttag.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig orsak till din rökning vana. Om du framgångsrikt kan hantera dessa problem, vill du inte röka så mycket.

Varje gång du ifrågasätter din motivation, läs listan igen som ett motivationsverktyg för att fortsätta på din väg.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil.

När du bestämmer dig för att du vill sluta, inte ens underhålla tanken att misslyckas. De flesta som slutar röka för gott har gjort flera försök tidigare innan de slutligen lyckades. Om du återkommer, identifiera faktorer som ledde till ditt återfall, men gå upp och gå vidare.

Tänk igenom de potentiella utmaningarna du kan möta när du slutar röka. De flesta som slutar röka, återvänder till vana inom några månader från att börja försöka sluta. Det kan vara extremt frestande att få en cigarett när du befinner dig stressad eller stressad. Vet vad du behöver att röka.

Många som slutar röka utan upphörande hjälpmedel åstadkommer detta genom att ändra sina utsikter. Om du tar det dag för dag kommer du att kunna övervinna det mycket lättare.

Tips! Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. För många människor försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder.

Det kan vara väldigt emotionellt beskattande att sluta röka. Cravings är riktiga saker och det kan vara lätt att motstå.

Om du tycker att du har en önskan att röka, ta en lollipop istället. Sugerens pinne av denna söta behandla kommer att hålla handen du brukar använda för att ockupera. Candy kommer också hålla din mun upptagen.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare har tillgång till upphörande resurser som du inte gör.

Du kan berätta genom att ha läst den här artikeln att det finns mycket att veta om Array. Men med noggrann forskning och bra råd, till exempel vad du just har fått med är det inte så svårt att behärska ämnet. Använd de tips du just läste och lycka till i dina projekt!Source link