Hur man slutar röka på det sunda sättet


I den här tiden känner alla nackdelarna med att röka, men årligen tar miljoner miljoner cigaretter för första gången. Det är mycket lättare att vilja sluta, än att faktiskt sluta. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig att sluta röka för gott.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta göra dig lättare eftersom du kan vara fokuserad.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, knep och tekniker som hjälper du längs Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra det här.

Tips! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytebehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går in på grund av att du inte har något ämne som det brukar bli regelbundet.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring en gång du har slutat Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du ska även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till det att du har gott om vila. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Bliv motiverad med påminnelser. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Detta kan begränsa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Dessutom kommer personer som försöker sluta med dig att förstå de kampar som följer med detta uppdrag.

Den första veckan är alltid det svåraste när du slutar röka. Under de första två dagarna kommer din kropp att utvisa nikotin inuti den. När de första dagarna har gått, är begär ofta psykologiska. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för sötsaker. Detta är ett sätt att bekämpa den karaktäristiska viktökning som följer med att sluta.

Omgärda dig inte med påminnelser om din rökning, om du försöker sluta. Skura ditt hus för att hitta alla askkoppar, tändare och tomma förpackningar och kasta bort dem. Kasta dina kläder i tvätten och städa ditt hem för att eliminera rökstanken. Luktet av rök kommer att utlösa fysiologiska begär, så denna vårrengöring fungerar som en förebyggande åtgärd mot frestelsen.

Hitta någon som du kan ringa på för support om du känner dig frestad att röka medan du försöker sluta. Låt en familjemedlem eller vän veta att du kämpar. Tiden att prata med dem hjälper dig att låta begäret passera. Det är också tröstande att veta att andra har varit i samma kamp som du går igenom.

Såsom har diskuterats i den här artikeln kan du sparka röken vana om du ärligt tillämpar dig själv. Fortsätt bara följa de planer du gör och ge inte upp. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet.Source link