Hur man slutar röka på det sunda sättet


Det spelar ingen roll hur mycket uppmärksamhet ges på nackdelen med att röka, människor kämpar fortfarande för att sluta. Om det här beskriver dig, har den här artikeln råd om hur man slutar röka för gott. Sätt dem på jobbet för att hjälpa dig att sparka vanan.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet som lämnas av cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Nikotiners ersättningsprodukter

Nikotinersättningsprodukter är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Använd inte nikotinersättningsprodukter när du rökning.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna viktiga tid.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Så, både du och dina nära och kära kan leva hälsosamma på grund av ditt beslut att sluta röka.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Du måste sluta dag för dag, levande i ögonblicket. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för alltid.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Några studier visar dock att det är lättast att sluta med att sluta kall kalkon.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Ditt liv är värt att vara fri från nikotinberoende. Ge dig själv tillåtelse att sluta. Belöningen för att sluta kommer att vara väsentlig, bland annat ser bättre ut och känns bättre.Source link