Hur man slutar röka på det sunda sättet


Det finns många fördelar som beror på ditt beslut att sluta röka.

Om du skriver problemet skriftligt kan du ändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kan sluta göra det lättare.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och råd om hur man slutar. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala samhälle eller gemenskapskollegiet eller i din kyrka.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, eftersom de har eller hanterar dem också.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Övning kan göra en stressavlastare. Om du inte är en väldigt aktiv person, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känna trängseln, du borde fortsätta försöka.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, uttagssymptom och till och med irritabilitet.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en riktig utmaning, men om du har stöd av dina vänner och familjer kan du göra det lite lättare.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det genom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

Sluta röka

TIPS! När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt om du rökt inomhus. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Ett bra stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Det här hjälper dig att öka dina slutgiltiga rökningsmål.

Det absolut bästa rådet att sluta röka är bara att sluta. Stoppning startar din nya väg. Försök bara sluta helt och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! Sätt upp ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Observera några godsaker som du kommer att låta dig ha när du slutat röka en månad, en vecka eller bara en dag.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt röker.

Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, det kan störa hela din strategi och ställa dig tillbaka länge. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfera nästa försök att sluta röka.

TIPS! Använd Internet för att hitta support. Delta i online supportgrupper.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak du gör själv istället för något du behöver uthärda. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kan ge dig motivation och hjälp med motivation.

Ta bort alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas underliggande känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. När den här frågan behandlas, försvinner röken för att röka.

TIPS! Planera hur du lyckas hantera stress. När du står inför stress, tänds många rökare som på autopilot.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När vill du röka?

Använd sunt förnuft när du äter. Dieten inte medan du försöker sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Rökning påverkar förmodligen hur hälsosamma livsmedel som frukt, färska grönsaker och vissa mejeriprodukter. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Många människor kan sluta röka men vill inte välja att avbryta metoder. Om du tittar på att röka som något du tar dag för dag kommer du att kunna övervinna det mycket lättare.

Tips! För att öka din motivation för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som ett resultat av rökning. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar.

Att sluta röka är en mycket svår känslomässig som den är fysiskt. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att motstå.

En kunnig akupunktör kan hjälpa till att minska eller eliminera längtan genom att sätta in fina nålar i strategiska ställen på kroppen. Medan proceduren kan låta smärtsamt, säger de flesta att det inte är smärtsamt.

Prova djupa andningsövningar för att bekämpa dina begär för en rök. Andas in genom din näsa samtidigt som du räknar till tio. Håll andan och andas sedan långsamt genom munnen efter att du räknat till tio. Det här hjälper dig att minimera stressen och fokuserar fokus på något annat.

Tips! Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Även de svåraste arbetskvitterarna kan misslyckas.

Välj en som också innehåller spårmineraler för att säkerställa att det kan hjälpa till att spola resterande nikotin och andra toxiner från kroppen. Rökning cigaretter påverkar inte bara dina lungor, det påverkar hela din kropp. Du vill maximera din helande.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Om detta inte räcker för att få dig att sluta, kan du använda de användbara tipsen ovan för att hålla din motivation hög. Använd de tips som fungerar, och läs om dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Du kommer snart att vara på väg att njuta av de stora fördelarna med att inte röka.

Ovanstående artikel har förhoppningsvis försett dig med de blå widgetråd du letade efter; använd det till din fördel. När du har tagit fakta från den här artikeln, söka någon annanstans för information. Ju snabbare du lär dig om Array, desto tidigare kan du hantera ämnet bättre än idag.Source link