Hur man slutar röka på det sunda sättet


Medan nästan alla förstår risken för att röka cigaretter, kan få övervinna missbruket och låta det övertyga dem att inte ens börja försöka sluta. Men om du antar en optimistisk tankegång och en vilja att uthärda, kommer du att öka dina chanser till framgång. Försök med alla följande tips, och du kan bli överraskad av din framgång.

Avsluta kallt Turkiet

TIPS! Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Kan hypnos fungera för dig? Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance.

TIPS!

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka.

Sluta röka dagligen. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Se till att inte inkorporera dessa produkter samtidigt som du röker, eftersom det kan vara förödande effekter.

TIPS! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker i stället för godis eller karbonhaltiga livsmedel . Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, den viktökning som ofta förknippas med rökstopp.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Avsluta långsamt genom att minska antalet du röker över tiden. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Undvik att röka när du först vaknar. Försök röka bara en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Sluta röka

Tips! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinersättningsprodukter, som tuggummi eller fläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i utslaget genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. Typiskt, när en person försöker sluta, har de en plan att göra det för att hålla sig på rätt spår. De råd som var i denna artikel hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.Source link