Hur man slutar röka utan att driva sig galen


Att sluta röka är bara svårt om du låter det vara. Att avsluta blir lättare om du har en bra förståelse för ämnet. Att ruta ut för gott, läs vidare.

Samla stöd från alla som du älskar. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att ta upp frågan skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Sluta rökaSource link