Hur man slutar röka utan att driva sig galen


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin gjort. Det finns inget sätt som kommer att fungera för alla. Gör lite forskning för att upptäcka vilka metoder som bäst passar dig och din situation. Nedanstående tips hjälper dig att sluta med framgång.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Kallt Turkiet

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista hjälper till med den processen.

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.Source link